Името на Bruno Söhnle Glashütte е свързано със света на немското часовникарство повече от 50 години, оригиналът Assmann-Haus в Glashütte се използва като производствен и развоен център, който позволява на Bruno Söhnle Glashütte да създава и прецизира часовници с помощта на квалифицирани специалисти. Марката се е посветила на това, че винаги е в състояние да предложи правилния часовник в точното време и това им позволи да създават колекции часовници, които са подходящи за всяко събитие, било то спортно, елегантно или авангардно.

"Най-добрите времена в живота ни са тези моменти, които никога няма да забравим и ще помним винаги. Това е времето да се наслаждаваме на нещата, да усетим красотата и да отделим специално внимание на необичайните неща. "

С което напълно се съгласяваме, Bruno Söhnle Glashütte измерват времето, но те могат да направят и много повече. Те ни казват кога велики неща са в съзнанието ни, напомнят ни за времето, което имаме и ни показват ключови дати и спомени, които имаме на тези дати.

Bruno Söhnle